Wil je jouw fotografie verbeteren? Daar kan de Fotobond je mee helpen. We hebben verschillende opties hiervoor. Vaak in clubverband, maar ook voor persoonlijke leden.


Expositie

Ga kijken naar de foto’s van andere vrijetijdsfotografen. Leden van de Fotobond houden vaak, individueel of in clubverband, exposities.

Lees meer …


Fotografencafé

Er worden niet alleen in fotoclubverband avonden met lezingen en fotobesprekingen georganiseerd. Overal in het land worden fotografencafés georganiseerd.

Lees meer …


Landelijke Groep

Binnen de Fotobond zijn er een aantal groepen waarin foto’s met een bepaald thema of onderwerp besproken worden. Op deze manier is het mogelijk meer verdieping in de bespreking van een bepaald thema te krijgen.

lees meer …


Websites van leden

Veel leden hebben hun eigen website. Door de foto’s van je collega’s te bekijken kun je veel opsteken over verschillende vormen van fotografie en hoe die die door verschillende fotografen worden uitgewerkt. Je kunt je eigen site makkelijk laten toevoegen.

Lees meer …


Mentoraat

Het volgen van een mentoraat is een effectieve methode om je fotografie meer diepgang te geven. Onder leiding van een mentor verbeter je je fotografie.

Lees meer …


Spreker

Gedreven sprekers van binnen en buiten de Fotobond geven hun visie op de fotografie.

Lees meer …