Aanmelden Exposities, Lezingen en Audiovisuele presentaties

Je kunt als lid van de Fotobond exposities, vertoningen en lezingen doorgeven aan de webredactie. Wij zullen ervoor zorgen dat ze op de website worden geplaatst. In principe worden alleen activiteiten van leden, aangesloten clubs en Afdelingen van de Fotobond geplaatst.
Het kan zijn dat we contact opnemen voor aanvullende informatie.

Uw naam (verplicht):

Uw e-mail (verplicht):

Je Fotobondlidnummer (verplicht):

Type expositie:
Expositie (van lid/leden)Expositie (fotoclub)Expositie (Afdeling)Audiovisuele vertoning (fotoclub)Audiovisuele vertoning (Afdeling)Lezing (fotoclub)Lezing (Afdeling)Overige
Naam van het lid, de fotoclub of de Afdeling (verplicht):

Begindatum:
Einddatum:

Openingsdagen en openingstijden:


Locatiegegevens


Naam van de locatie:

Straatnaam en huisnummer van de locatie:

Postcode van de locatie:

Plaatsnaam van de locatie:


Persfoto


Wij plaatsen bij de aankondiging graag een persfoto. Hiervoor wordt geen vergoeding uitgekeerd, maar de naam van de fotograaf wordt uiteraard wel vermeld.
Stuur géén affiches in, maar een liggende (landscape) foto, dat past het mooiste in de vormgeving. Ook graag een foto leveren bij een lezing of audiovisuele presentatie!


Naam van de fotograaf van de persfoto:

De bijgeleverde persfoto mag vrij van rechten op de website van de Fotobond worden geplaatst, maar uitsluitend bij de aankondiging van de expositie. De naam van de fotograaf zal worden geplaatst als die bij aanlevering van de foto vermeld is.

Overige opmerkingen: