Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

[Foto: Jan Leo van Alphen]

Jaarlijkse expositie

Tijdens deze expositie van Fotoclub Bommelerwaard wordt werk getoond in wisselende formaten, gemaakt in binnen- en buitenland. Op de expositie is onder meer een prijswinnende foto te zien van Ruud Pothuizen, Brons bij Foto Individueel van de Fotobond. Ook hangen er foto’s die zijn gemaakt tijdens een recent uitstapje van de leden naar Rotterdam. Gezamenlijk foto’s maken is één van de activiteiten van fotoclub Bommelerwaard.
De Poorterij is de thuishaven van de club. De leden komen er eens in de drie weken samen om hun ervaringen op het gebied van vrijetijdsfotografie uit te wisselen en foto’s te bespreken van vooraf vastgestelde onderwerpen of vrij werk. Soms wordt aandacht besteed aan bepaalde technieken of een spreker uitgenodigd.
Doel is om beter inzicht te krijgen in de fotografie en daarmee de kwaliteit te verhogen, onder meer door gezamenlijk keuzes te maken voor inzendingen voor collectieve of individuele wedstrijden van de Fotobond en exposities.  Belangstellende zijn welkom om twee clubavonden op proef bij te wonen.

wanneer?
maandag 6 maart 2017 t/m zondag 30 april 2017
maandag t/m vrijdag, 9.00-22.00 uur
zaterdag en zondag alleen bij activiteiten
waar?
De Poorterij
Nieuwstraat 2
5301 EW  ZALTBOMMEL
info?
www.fotoclubbommelerwaard.nl
www.de-poorterij.nl/informatie