De Fotobond – Nederlands Centrum Vrijetijdsfotografie is een organisatie zonder winstoogmerk, die diensten en producten aan zijn leden aanbiedt.

Er zijn zestien Afdelingen die de fotoclubs en persoonlijke leden in hun regio bijstaan met diverse ondersteuning en het coördineren en organiseren van activiteiten. Bijvoorbeeld bij vragen over besturen, ledenvorming, bondsmentoraten, fotobespreking, wedstrijden, gespreksgroepen en internationale contacten. Het Dagelijk Bestuur wordt bijgestaan door diverse taakgroepen.
voor wie?
De Fotobond is er voor iedereen die fotografeert, van jong tot oud, van beginner tot professionele fotograaf. Er zijn veel interessante activiteiten en diensten die zowel beginnende als ook gevorderde, fotografen op weg helpen.
De aangesloten fotoclubs hebben ieder een eigen karakter. Wie overweegt zich aan te sluiten kan zich oriënteren door bijvoorbeeld eens vrijblijvend een clubavond te bezoeken.
Op dit moment heeft de Fotobond ongeveer 7250 leden. De Fotobond is de belangenbehartiger van de Nederlandse vrijetijdsfotografie en is lid van de FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique).


Informatie voor
leden

Wil je lid worden, of ben je al lid van de Fotobond, dan vind je op deze pagina alle informatie die je nodig hebt. Mis je iets? Geen probleem, stuur even een e-mail!

Lees meer …


Informatie voor
fotoclubs

Ben je bestuurslid van een fotoclub, dan zou je hier alle informatie voor clubbestuurders moeten vinden. Maar als dat niet zo is, stuur dan even een e-mail!

Lees meer …


Informatie voor
Afdelingen

Ben je een Afdelingsbestuurder, of fotoclubbestuurder, dan vind je op deze pagina informatie die voor jou van belang is. Mis je iets, stuur ons dan een e-mail!

Lees meer …


Informatie voor
Bondsbestuurders

Ben lid van het bestuur van de Fotobond, dan vind je op deze pagina informatie die voor jou van belang is. Mis je iets, stuur ons dan een e-mail!

Lees meer …

Zoek je een fotoclub?

Kijk dan in de lijst, hij wordt regelmatig geüpdate.