Ik heb de onderstaande handleiding gelezen en wil gelijk door naar de leden login: leden.fotobond.nl

Leden, waarvan het e-mailadres bekend is bij de Fotobond, kunnen inloggen op het nieuwe ledengedeelte. Je kunt gebruik maken van enkele aanbiedingen (dat worden er meer) én je kun je je eigen gegevens bekijken, controleren en wijzigen.

Het juiste e-mailadres is van belang!

Het kan zijn dat er in de ledenadministratie geen, of een fout e-mailadres staat. Je staat dan wel in de ledenadministratie, maar kunt nog niet inloggen.

Is je e-mailadres niet bekend?

Je kunt je e-mailadres het snelste laten aanpassen door je clubsecretaris. Je kunt ook een e-mail sturen aan ledenadministratie@fotobond.nl onder vermelding van je naam, lidmaatschapsnummer en postadres. Je krijgt een bevestiging wanneer dat verwerkt is en wanneer je kunt inloggen.

Dubbele e-mailadressen

Er zijn leden die met meer personen op één e-mailadres in de ledenadministratie staan. Omdat het e-mailadres uniek moet zijn kunnen twee leden niet van hetzelfde e-mailadres gebruik maken. Laat aan je clubsecretaris weten, of stuur een e-mail aan ledenadministratie@fotobond.nl en geef door welk lid welk e-mailadres gaat gebruiken.

Gaat het inloggen fout?

Dat zal in de aanloopperiode vast wel eens gebeuren. Neem dan contact op met je clubsecretaris of stuur een mailtje naar de ledenadministratie@fotobond.nl. We zoeken dan zo snel mogelijk naar een oplossing.

De Nieuwsbrief

Het e-mailadres dat je gebruikt voor je login, wordt ook gebruikt voor de nieuwsbrief van de Fotobond. Als je een nieuw e-mailadres hebt, dan kun je je abonneren door op de pagina waar je je persoonlijke gegevens wijzigt (‘Mijn account’ en ‘Gegevens bewerken’) onder het kopje Nieuwsbrieven een vinkje te zetten bij ‘Fotobond leden’ en op het knopje ‘Indienen’ te drukken.
Je krijgt een e-mail met de vraag om je aanmelding te bevestigen en een link om dat te doen.
Je kunt je op die pagina ook afmelden voor de nieuwsbrief, door het vinkje weg te halen en op ‘Indienen’ te klikken. Afmelden kan overigens ook bij de nieuwsbrief zelf.

Handleiding

Er is een handleiding voor leden en een handleiding voor clubbeheerders beschikbaar. Kom je er toch niet uit?  E-mail even: ledenadministratie@fotobond.nl..

Waar moet ik inloggen?

Heb je het bovenstaande gelezen dan kun je gaan inloggen. De link naar het ledengedeelte wordt in een nieuw tabblad geopend, dus je kunt makkelijk nog even op deze pagina kijken als er iets mis gaat. Volg deze link om in te loggen.