De Bondsfotowedstrijd 2017

Bijna was de Bondsfotowedstrijd in de huidige vorm niet doorgegaan omdat er geen organisator was. Het printen en vasthouden van foto’s is toch altijd een bijzonder inspirerende ervaring en daarom zouden veel fotografen het zeer jammer vinden als de foto’s alleen nog maar digitaal ingezonden kunnen worden.
Gelukkig heeft de Afdeling Zuid-Holland Zuid besloten de Bondsfotowedstrijd 2017 te organiseren, níét als digitale wedstrijd, maar via inzending van geprinte foto’s, net zoals de voorgaande jaren!

De foto’s zijn verzameld en de juryleden kunnen aan de slag. Kom je kijken bij de openbare bespreking én de bekendmaking van de winnaars?

Openbare bespreking Bondsfotowedstrijd 2017

wanneer?
zondag 2 april 2017
zaal open: 10.00 uur
aanvang bespreking: 10.30 uur
lunch: 12.30-13.30 uur
middagbesprekingen: 13.30-16.00 uur
waar?
Van der Valk Hotel Rotterdam – Blijdorp
Energieweg 2
3041 JC  ROTTERDAM
010 – 29 88 777
lunch?
Voor de bezoekers van de Bondsfotowedstrijd is er in het Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp een aangepaste lunch verkrijgbaar in de foyer.
parkeren?
parkeren is gratis: er is voldoende parkeergelegenheid of bij Van der Valk of bij Blijdorp. Om gratis uit te rijden moet u een uitrijkaart halen bij de balie van Van der Valk, hierbij moet u wel even opgeven op welke van de 2 parkeerplaatsen u staat.

Bondsfotowedstrijd 2018

Wil jouw club of Afdeling de Bondsfotowedstrijd 2018 organiseren? Meld je dan bij de secretaris van de Fotobond: secretaris@fotobond.nl.
Heb je een goed team van enkele mensen, een goede organisatie en vooral een goede logistiek, dan is de organisatie iets voor jou. Het is een activiteit die zorgt voor teambuilding binnen je club of Afdeling!

Vanaf zondag 2 april 2017 is hier de uitslag van de Bondsfotowedstrijd te downloaden

Uitslag clubs met fotoscores in PDF formaat
Uitslag individuele foto’s in PDF formaat