1. Homepage
  2. Afdelingen
  3. Afdeling 17 Limburg
© Rutger Geerling: This is my Church

Exposities en lezingen afdeling Limburg

September

- 4 september - 25 oktober 2020: NL-70 exposeert in Venray

De Venrayse Pop-up Galerie Let It Happen in Venray organiseert tentoonstellingen van kunstenaars uit de regio. Schilderijen, sculpturen, installaties. Werk met impact en (soms zelfs internationale) uitstraling. In de maanden september en oktober laat Fotogroep NL-70 haar eigen werk zien. De Pop-up Galerie Let It Happen is te vinden op de hoek Kapelaanspad - Schoolstraat in Venray. Openingstijden: vrij: 14-17 uur, zat: 12-16 uur, koopzondagen: 12-16 uur. Kijk voor meer informatie naar de flyer (pdf-bestand).

Oktober

- 3 oktober t/m 28 februari: This is my Church

De Nederlandse dancefotograaf Rutger Geerling exposeert van 3 oktober 2020 tot en met 28 februari 2021 in Fotomuseum aan het Vrijthof in Maastricht. De tentoonstelling 'This is my Church' markeert het 25-jarig jubileum van de fotograaf. Het museum toont een selectie imposante foto's van internationale dancefestivals en events in stadions en grote clubs. Daarbij spelen Nederlandse DJ-helden als Afrojack, Armin van Buuren, Don Diablo, Hardwell, Nicky Romero en Tiësto een prominente rol. Kijk op de website van het Fotomuseum voor meer informatie.

Klik hier voor de activiteitenagenda van de landelijke Fotobond. Wil je zelf een expositie aanmelden voor de activiteitenagenda van de landelijke Fotobond? Klik dan hier voor meer informatie. We kunnen je expositie of lezing ook in bovenstaand overzicht opnemen. Stuur de gegevens met link naar de informatie op jullie eigen website en een leuke foto naar onze webredacteur Marjan van der Heijden