Wij zoeken een nieuw bestuurslid!

Kom jij ons team versterken? Nadat onze bestuursleden Martin Roos en Hugo van Ool ons bestuur hebben verlaten, zijn we op zoek gegaan naar nieuwe bestuursleden. Een penningmeester hebben we inmiddels gevonden. Met instemming van de leden tijdens de Algemene Ledenvergadering op 8 maart 2021  is Marcel Ohlenforst als penningmeester benoemd. Wel zijn we nog op zoek naar een algemeen bestuurslid. Dus, vind je het leuk om te helpen bij het organiseren van activiteiten en wedstrijden? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Wij bieden je een enthousiast team, ruimte voor inbreng van eigen ideeën en natuurlijk interessante contacten in de fotografische wereld in Limburg en onze buurlanden. De onkosten die je maakt, worden vergoed.

De Fotobond Afdeling Limburg organiseert voor al onze (650) leden in Limburg leuke en leerzame activiteiten:  lezingen, cursussen, wedstrijden en exposities. We kunnen in Limburg met enige trots stellen dat we een actieve Afdeling zijn en dat onze activiteiten aan slaan bij onze leden.

Het zijn in verband met de coronamaatregelen geen gemakkelijke tijden voor het verenigingsleven en voor de fotoclubs. Op dit moment kunnen niet alle activiteiten doorgaan en kijken we wat we nog wel aan kunnen bieden. Als we ons volledige programma weer kunnen uitvoeren, hebben we jouw hulp in ieder geval heel hard nodig!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Mary van Rossenberg, T 06 3482 0172 of e-mail  
voorzitter@fotobondlimburg.nl

Het bestuur van de Fotobond Afdeling Limburg:
Mary van Rossenberg - voorzitter
Frans Smets - secretaris
Marcel Ohlenforst - penningmeester
Marjan van der Heijden - bestuurslid, communicatie