Wij zoeken nieuwe bestuursleden!

Kom jij ons team versterken? Onze bestuursleden Martin Roos en Hugo van Ool verlaten ons bestuur per 1 januari 2021. Daarom zijn wij op zoek naar een penningmeester en een algemeen bestuurslid. Heb jij financiële skills? Vind je het leuk om te helpen bij het organiseren van activiteiten en wedstrijden? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

De penningmeester zorgt voor de betalingen en maakt op het einde van het jaar de resultatenrekening en de balans op. Gedurende het jaar worden, aan de hand van de begroting, periodiek financiële overzichten gemaakt om het bestuur op de hoogte te houden. Ook maakt de penningmeester de concept begroting.

Het algemeen bestuurslid helpt mee bij het organiseren van workshops, wedstrijden, bedenken van nieuwe plannen enzovoort.

Wij bieden je een enthousiast team, ruimte voor inbreng van eigen ideeën en natuurlijk interessante contacten in de fotografische wereld in Limburg en onze buurlanden. De onkosten die je maakt, worden vergoed.

De Fotobond Afdeling Limburg organiseert voor al onze (650) leden in Limburg leuke en leerzame activiteiten organiseert:  lezingen, cursussen, wedstrijden en exposities. We kunnen in Limburg met enige trots stellen dat we een actieve Afdeling zijn en dat onze activiteiten aan slaan bij onze leden.

Het zijn in verband met de coronamaatregelen geen gemakkelijke tijden voor het verenigingsleven en voor de fotoclubs. Op dit moment kunnen niet alle activiteiten doorgaan en kijken we wat we nog wel aan kunnen bieden. Als we ons volledige programma weer kunnen uitvoeren, hebben we jouw hulp in ieder geval heel hard nodig!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Mary van Rossenberg, T 06 3482 0172 of e-mail  
voorzitter@fotobondlimburg.nl

Het bestuur van de Fotobond Afdeling Limburg:
Mary van Rossenberg - voorzitter
Frans Smets - secretaris
Marjan van der Heijden - bestuurslid, communicatie