1. Homepage
06 DEC
HBG Banner Fotobond

Het Beeldgebouw (professioneel fotovaklab)


Het Beeldgebouw is de professional partner van de Fotobond

Naast de aantrekkelijke maandelijkse aanbieding, die wij kenbaar maken via de nieuwsbrief van de Fotobond, profiteren leden van de Fotobond van een vaste korting op al onze producten.
Meer lezen »
30 NOV
Afd-12_FFadM01.jpg

Fotofestival aan de Maas - meedoen


Het is zover; wij zijn er klaar voor om jullie sprankelendste, spannendste en meest verrassende fotoseries in ontvangst te nemen! Vanaf 1 december 2017 tot en met 28 februari 2018 kan je inzenden. Overtuig de curator dat jouw werk er bij hoort! Dan hangt jouw werk van 10 tot 13 mei 2018 in het Nederlands Fotomuseum. Veel succes namens Harry, John, Hans, Diana, Ruud, Nicole en Wybe!

Klik hier en ...

Meer lezen »

Audiovisueel Online


Doe mee met Audiovisueel Online en stuur je AV uiterlijk 1 december 2017 in.

Meer lezen »
10 NOV
FIAP-HIC2017-Marcel Van Balken_NL_Baywatch

11th Holland International Image Circuit 2018


Holland Circuit is samenwerkingsverband van 5 fotoclubs in Nederland; wanneer je mee doet aan deze wedstrijd, doe je eigenlijk mee aan 5 wedstrijden tegelijkertijd.

Meer lezen »
07 NOV
Fotobond-pas GA--20170918-752_9631-1200x400px

Ledenpas


De secretaris krijgt vragen over de uitvoering van de Ledenpas. Sinds 2 jaar is het niet langer een harde kunststof pas, maar een flexibele pas.

Meer lezen »
28 OKT
PARTNER-DraumList-screenshot-homepage

Draumlist (Lezingen en Workshops)


DraumList organiseert lezingen en workshops hiervoor worden meestal specialisten uit het buitenland gevraagd. De workshops zijn dan ook meestal in het Engels. DraumList geeft een aantrekkelijke korting voor Fotobond-leden.

Meer lezen »
27 OKT
Banner Fotofabriek

Fotofabriek (alle mogelijke afdrukwerk)


Als Fotobond-lid kun je gebruik maken van een maandelijkse aanbieding. De vouchercode die je daarvoor nodig hebt vind je in de nieuwsbrief. Bovendien wordt Foto Nationaal gesponsord door  Fotofabriek.

Meer lezen »