1. Homepage
  2. Nieuws

Vrijwilligers gevraagdlogo Fotobond 600x161

De Fotobond communiceert met leden en niet-leden via fotobond.nl, een Facebook-pagina, Twitter en het magazine Fotobond in Beeld. Bovendien verstuurt de Fotobond regelmatig nieuwsbrieven

De Taakgroep Websitebeheer, die zich bezighoudt met de landelijke website en de Facebook-pagina, zoekt versterking. Wij zijn op zoek naar mensen met affiniteit voor websitebeheer. Ook met mensen die iets willen en kunnen met Sociale Media willen wij graag kennismaken.

Voelt u zich aangesproken, stuur dan een e-mail naar webmaster@fotobond.nl met daarin uw kwaliteiten op de gevraagde gebieden en de hoeveelheid tijd die u eventueel kunt besteden om een bijdrage te leveren aan de Fotobond. Wij nemen dan contact met u op.
Pierre Pinkse, voorzitter Taakgroep Websitebeheer.