1. Homepage
  2. Nieuws

Inzending Foto IndividueelFoto A.A.W.M van der Nat, FI-2016-01-Goud-3001563-Nat-Model

[Foto: A.A.W.M. van der Nat]

Van maandag 4 september 2017 tot en met vrijdag 20 oktober 2017 kan er weer worden ingezonden voor ‘Foto Individueel’ , een wedstrijd voor ALLE leden van de Fotobond. De foto’s kunnen worden ingezonden in 1 of 2 van de volgende genres: Natuur, Sport, Vakantie, Feest en Open. Je kunt pas inzenden vanaf maandag 4 september 2017.

Beste leden van de Fotobond

Bij deze daag ik u uit om het zomervakantiegevoel aan de kant te zetten en vol in te zetten op 'Foto Individueel'.
Elk lid van de Fotobond kan zich hier meten met de andere leden, zich vergelijken met gelijkgestemden en horen wat een deskundig jurylid van het fotowerk vindt.

Je kunt inzenden in het genre, waarin je je op dit moment sterk voelt. Je kunt in je archief gaan spitten, maar misschien is het nog leuker om speciaal voor deze gelegenheid je extra in te spannen en je meest recente werk te tonen; het mag allemaal.

MAAR DOE IN IEDER GEVAL MEE!!

Je kunt inzenden vanaf 4 september tot 20 oktober. Tijdens de openbare bespreking op 26 november in 'De Boodschap' in Rijen zal de top van de inzendingen worden besproken en de prijzen worden uitgereikt.
En na de openbare bespreking zal de top 50 worden geëxposeerd in 'De Steenfabriek' in Gilze gedurende 2 weekenden in december. t.w. 9-10 en 16-17 december van 12.00 uur tot 17.00 uur.

HET IS OOK ZEKER DE MOEITE WAARD OM DAAR EVEN TE GAAN KIJKEN.

Andre van Stijn
Coördinator Foto Individueel

 

Je vindt meer informatie op de pagina van Foto Individueel.