1. Homepage
  2. Nieuws

Rondleiding Zilveren Camera voor leden FotobondUitreiking Zilveren Camera aan Chris Keulen

[Foto: Uitreiking Zilveren Camera aan Chris Keulen]

 

De Fotobond en Museum Hilversum nodigen u uit voor een hartelijke ontvangst en rondleiding over de tentoonstelling Zilveren Camera, de belangrijkste fotowedstijd voor Nederlandse journalisten en fotografen.

Op donderdag 22 maart staat vanaf 19:30 uur de koffie klaar. De rondleiding start om 20:00 uur en duurt ongeveer een uur. Uiteraard kunt u ook op eigen gelegenheid de tentoonstelling bekijken.

Bent u een museumkaarthouder, neem deze dan mee (geldt ook voor uw introducé).
Toegang na opgave uitsluitend op vertoon van de nieuwe ledenpas

Museum Hilversum heeft de primeur voor het tonen van de winnende series en foto’s van Nederlandse bodem; ontroerende en indrukwekkende foto’s van groot- en klein wereldnieuws. In de rondleiding bespreken we de foto’s en nemen u mee langs het nieuws van het afgelopen jaar. Zoals de serie Kwetsbare liefde van Chris Keulen, over een man die zorgt voor zijn al jaren dementerende vrouw.  Hij heeft hiermee de Zilveren Camera, de prijs voor de beste persfoto van het jaar, gewonnen. Bijna 200 foto’s tonen de kracht van de Nederlandse nieuwsfotografie en fotojournalistiek.

De rondleiding wordt verzorgd door Stef van Breugel, directeur van het Museum en Veronique Jansen, communicatieadviseur

Aanmelden kan via deze link: https://fotobond.eventbrite.nl