1. Homepage
  2. Nieuws

Avondlezing Bart Siebelink in WoerdenFoto-Bart Siebelink

[Foto: Bart Siebelink]


Bart Siebelink: Natuurfotografie 2.0


Fotografencafé Kasteel Woerden | Ridderzaal

Maandag 6 augustus 2018 om 20.00 uur.

 

Bart staat bekend als een creatieve, eigenzinnige natuurfotograaf, wiens werk geregeld in de prijzen valt bij wedstrijden. Vorig jaar won hij in twee categorieën van de Groene Camera.

 

Voor hem is fotograferen een proces van associëren. Een proces dat begint met kijken maar waarbij je je laat leiden door je gevoel en fantasie. Inspiratie beschouwt hij als een mindset die hij zelf genereert, onafhankelijk van plaats of onderwerp. Dan maakt hij van een doodnormaal onderwerp een bijzonder beeld. Het onderwerp blijft meestal herkenbaar, maar hij voegt een laag toe die de fantasie prikkelt.

 

Om zijn passie voor de natuur expressie te geven kan hij terug grijpen op kennis en inzichten opgedaan in zijn studie ecologie aan de VU in Amsterdam. Zijn creatieve ontwikkeling heeft hij verdiept aan de Design Academy in Eindhoven; leren kijken en nadenken over wat een beeld nodig heeft om de aandacht te pakken.

 

Bart deelt zijn passie en kennis op een enthousiaste en toegankelijke manier. Via workshops, fotoreizen, mentorgroepen, het kennis- en educatieplatform ‘Centrum voor Natuurfotografie’ en het Handboek natuurfotografie .


Toegang gratis. Aanmelden is niet nodig


https://fotografencafekasteelwoerden.nl/


Woerden, 6 juli 2018

Info: Aart Sliedrecht: 06 22908538