1. Homepage
  2. Nieuws

Hollandse Beelden korting abonnementHollandse Beelden Sinaya Wolfert

Hollandse Beelden is hét tijdschrift/boek voor de Nederlandse documentaire fotografie en voor alle leden van de Fotobond is er een unieke korting: vier nummers van ieder 160 pagina's Nederlandse fotografie voor geen 40,00 euro, maar slechts 34,00 euro (aanbieding geldig tot 1 december 2018).

Wat is Hollandse Beelden? Het is een fotomagazine (meer een boek dan een tijdschrift) opgericht uit bewondering en liefde voor de Nederlandse fotografie. "Er is zoveel moois om te laten zien, maar er wordt nog zo weinig gepubliceerd," zegt initiatiefnemer en hoofdredacteur Roel Rozenburg (ex-NRC).

Het blad is een mix van jong & ervaren fotografen, nieuw & archief (prachtig materiaal uit het Nationaal Archief), man & vrouw, professional @ vrijetijdsfotograaf (!) Ieder fotograaf krijgt zo'n 16 pagina's, doorgaans acht beeldverhalen per nummer. "Het blad draait om beeld, beeld en nog eens beeld.”

Hollandse Beelden biedt nadrukkelijk ruimte voor vrijetijdsfotografie en leden van de Fotobond maken zeker kans op een plek in een nummer. Heb je een interessante serie, mail dan naar redactie@hollandsebeelden.nl. 

In  het nieuwe nummer 8 veel aandacht voor het werk van amateurfotografen, zoals een selectie van het Fotofestival aan de Maas, Suzanne Kemper met haar zwerfjongeren, Sinaya Wolfert met de Isla-raffinaderij in Curacao en George Meijers met Limburgse Helden. Nestor Cor de Kock vertelt over zijn markante oeuvre en dat hij nog niet van stoppen wil horen. En de landlopers en bedelaars op de foto voor de signalementkaart van de Koloniën van Weldadigheid. 

Log in als lid van de Fotobond om de kortingscode en de bestelprocedure te zien.