1. Homepage
  2. Nieuws

Feedback op je serie of project door Bondsmentoren? Fotoreview!Risk_Hazekamp_wm

[Foto: Risk Hazekamp]

Werk je aan een project of een serie en wil je daarover een deskundig advies? Dan is Fotoreview van de Fotobond iets voor jou!

Veel fotografen werken aan een serie of portfolio of zijn bezig met projecten die uit meerdere foto’s bestaan.

Ongetwijfeld laat je anderen, bijvoorbeeld binnen een club of groep of via bepaalde internetfora, meekijken naar je werk en wil je graag horen wat ze ervan vinden. Binnen een club heb je vaak de bespreek-avonden waar dat heel goed kan en bij wedstrijden (in de afdeling of landelijk) hoor je vaak ook van de jury wat ze van de foto’s vinden.

Als je aan een groter geheel werkt, een serie of project, is daartoe vaak wat minder gelegenheid. Soms heb je ook even een steuntje in de rug nodig om weer verder te kunnen. Daarmee kan Fotoreview je helpen. Bij Fotoreview krijg je een persoonlijk én deskundig advies over je serie of project.

De Fotobond biedt tot en met 22 december 2018 weer een ronde Fotoreview aan voor de leden. De Fotoreview wordt uitgevoerd door de Bondsmentoren onder coördinatie van de taakgroep Opleiding en Sprekers.

> klik hier voor meer informatie en aanmelding