1. Homepage
  2. Nieuws

Oproep nieuwe leden voor taakgroep Opleidingen & sprekersFoto Erwin Roost

[Foto: Erwin Roost]

De taakgroep Opleidingen & Sprekers zoekt mensen met een warm hart voor de ontwikkeling van de vrijetijdsfotograaf.

Vind je het belangrijk dat de leden van de Fotobond zich kunnen blijven ontwikkelen? En wil je daarbij betrokken zijn en daaraan bijdragen? Dan is de taakgroep Opleidingen & Sprekers op zoek naar jou! Wij zoeken mensen die actief betrokken willen zijn bij de ontwikkeling van de kwaliteit van de vrijetijdsfotografie.

Passie voor de fotografie is vanzelfsprekend. Skills op het gebied van het ontwikkelen van educatieve activiteiten, communicatie vaardigheden, ervaring met social media, een doener en een denker zijn belangrijke zaken voor enthousiastelingen die ons team willen versterken.

Lijkt het je leuk om bij te dragen aan de activiteiten van de taakgroep dan nodigen we je van harte uit om contact op te nemen. De taakgroep vergadert ongeveer 6 keer per jaar in het midden van het land en heeft daarnaast wanneer nodig contact via Skype.

Voor informatie over de activiteiten van deze taakgroep: klik hier.

Belangstelling?

Heb je belangstelling en wil je meer weten? Stuur dat een mail naar opleidingen@fotobond.nl.