1. Homepage
  2. Nieuws

De Fotobond heeft u nodig: vacatureshjj van de hoef the dream room zilver.jpg

[foto: H.J.J. vd Hoef]

De Fotobond heeft enkele interessante functies beschikbaar voor leden die de Bond een warm hart toedragen. Wij zoeken een adviseur verzekeringen, een webredacteur, een Facebook-redacteur, een content manager digitale uitgaves, leden voor de taakgroep Opleidingen & Sprekers en voor de taakgroep Wedstrijden & Exposities.

Wilt u hiermee bijdragen aan de vrijwilligersorganisatie die de Fotobond is? Of kent u een lid dat we hierover kunnen polsen? Nieuwe vrijwilligers kunnen zich geweldig inzetten voor de voortgang van de Fotobond.  Wij zoeken een adviseur verzekeringen, een webredacteur, een Facebook-redacteur, een content manager digitale uitgaves, leden voor de taakgroep Opleidingen & Sprekers en voor de taakgroep Wedstrijden & Exposities.
> klik hier voor meer informatie.