1. Homepage
  2. Nieuws

Feedback op je serie of project door een bondsmentor? Fotoreview 2019!Foto: Petrie Coomans

[foto's: Petri Coomans]

Veel fotografen werken aan een serie of portfolio of zijn bezig met projecten die uit meerdere foto’s bestaan. Ongetwijfeld laat je anderen, bijvoorbeeld binnen een club of groep of via bepaalde internetfora, meekijken naar je werk en wil je graag horen wat ze ervan vinden.

Binnen een club heb je vaak de bespreek-avonden waar dat heel goed kan, maar als je werkt aan een groter geheel, een serie of project, is daartoe vaak wat minder gelegenheid. Soms heb je ook even een steuntje in de rug nodig om weer verder te kunnen. Daarmee kan FOTOREVIEW je helpen. Bij FOTOREVIEW krijg je een persoonlijk én deskundig advies over je serie of project.

Berichten van leden die eerder gebruik maakten van de Fotoreview:

“ Ik ben blij met dit aanbod. Het is fijn dat een buitenstaander met verstand van zaken een keer naar je foto’s kijkt en je tips geeft om je niveau te verhogen.”

“ Uitstekend initiatief van de Fotobond. Ik maak steeds vaker fotoseries i.p.v. enkele foto’s. Het fotograferen van series is veel leuker en leerzamer. De Fotoreview is een welkome dienstverlening.”

De Fotobond biedt van 1 oktober tot en met 30 november 2019 een ronde FOTOREVIEW aan voor de leden van de Fotobond. De FOTOREVIEW wordt uitgevoerd door de Bondsmentoren onder coördinatie van de taakgroep Opleiding en Sprekers. 

> klik hier voor meer informatie