1. Homepage
  2. Nieuws

Perslijst Fotobond: inbreng fotoclubs gevraagdFoto Pierre Pinkse


[foto: Pierre Pinkse]

Voor 2020 staat nieuwe activiteiten in de planning, zoals de Dag Fotodag (27 juni) en de Open Foto Cup (wedstrijd). Deze open landelijke evenementen verdienen zoveel mogelijk bekendheid. Hiervoor maken we gebruik van onze diverse social media kanalen, maar we willen ook meer inzetten op aandacht in de geschreven pers. De Fotobond beschikt over een perslijst met de landelijke bladen en de vakbladen. Voor de regionale en lokale dag- en weekbladen kunnen we wel een update gebruiken. Hiervoor doen we graag een beroep op de leden. U kunt ons helpen door de naam en het redactie(mail)adres van uw lokale en regionale kranten door te geven via pr@fotobond.nl. Het liefst met contactpersoon en telefoonnummer, maar als u dat niet heeft is uw info ook welkom.

Bent u als club- of afdelingsbestuurder in het bezit van een eigen perslijst, dan stellen we het op prijs als u die aan ons beschikbaar stel!