1. Homepage
  2. Nieuws

Ledenkorting: Pf Fotografie Magazinepf test

Pf Fotografie Magazine brengt de beste fotografie van dit moment en biedt uitgebreide informatie over de fotocultuur, zoals de fotomusea, de fotofestivals en de fotografie opleidingen, maar ook over de achtergronden van de fotografie.

Het kwalitatief hoogwaardige tijdschrift Pf is de laatste jaren uitgegroeid tot het meest toonaangevende magazine voor iedereen die fotografie als creatieve expressie serieus neemt. Pf richt zich met artikelen en portfolio’s zowel op de gevorderde fotograaf als ook op jong talent. In de interviews met fotografen, gekoppeld aan de portfolio’s met paginagrote beelden, gaat het selecte team van redacteuren altijd diep in op de inhoudelijke en praktische aspecten van het scheppen van een fotoserie. Daarom zijn de portfolio’s altijd een uitstekende bron van inspiratie. De vaste rubrieken, zoals Concept, Debuut, Presentatie, Boeken en Techniek, vormen een schat aan informatie over alle praktische kanten van de fotografie.

Pf is hét fotografie magazine voor de creatieve fotograaf die inspiratie en informatie zoekt voor zijn eigen werk. Pf is het magazine voor de kunst van fotografie.

Als lid van de Fotobond krijgt u een jaarabonnement voor slechts € 29,99 voor het 1e jaar, en de jaren daarna voor € 62,-.
Een abonnement kost normaal € 107,45 per jaar, dus het lidmaatschap van de Fotobond heb je er met dit abonnement al dik uit.
Opgave gaat via de website van Pf: pf.nl/fotobond-leden.
U kunt zelf aangeven of u ook de gratis nieuwsbrief wilt ontvangen (zeer aanbevolen).

> klik hier voor alle aanbiedingen voor leden van de Fotobond