Masterclass Fotoreflectie (Tom Meerman)

Voor aankomend mentoren, coaches, fotobesprekers en juryleden.

Word jij wel eens gevraagd om voor een groep te staan en fotografie te bespreken? Dan heb je woorden nodig om foto’s te beschrijven en die in een context te plaatsen. In de Masterclass Fotoreflectie leer je dat.

Je krijgt analysesystemen om foto’s te classificeren, waarmee je kunt aanduiden welke beelden sterker worden in elkaars nabijheid. Je leert steekhoudende onderbouwingen te maken en je vergroot je begrippenkader. Je bespreking wordt objectiever én persoonlijker. En je leert je professioneel te presenteren.

Bereid je je voor op het mentorschap? Wil je leren coachen? Ambieer je het schrijven over fotografie? Meld je dan voor deze masterclass (zes avonden, met veel thuiswerk en individuele online feedback).

De Masterclass wordt georganiseerd door Beeldvoorziening in IJsselstein (corona-proof), en de lessen worden verzorgd door de zeer ervaren Tom Meerman. De reeks 'Fotografie als taal' vormt de basis van de opleiding.

Meer info op de website van Beeldvoorziening: > klik hier

> korte intro

> lange kennismaking

--- disclaimer ---
Voor activiteiten die niet onder patronage van de Fotobond georganiseerd worden, kan de Fotobond geen verantwoording nemen.
Het is belangrijk om altijd de voorwaarden van een externe wedstrijd, oproep of activiteit goed te lezen, en je af te vragen of de uitdaging die je wordt geboden goed bij jouw ambities past. Wees je altijd bewust van de mogelijke auteursrechtenclaims van organisatoren.
Bovenal geldt natuurlijk: zorg dat je plezier aan je fotografie beleeft.