Fotoweek Verbeelding in de fotografie

Bourgogne / Frankrijk

Van 10 tot 17 juli 2021 is er weer een inspirerende fotoweek gepland onder leiding van Fotobond-leden Petra Teeuwsen en Herman Coumans. Het wordt een heerlijke week waarin we ons laten uitdagen op verschillende terreinen van de fotografie.

We verblijven die week samen met de deelnemers van andere workshops op het prachtige landgoed L'Huy Préau in de Morvan, Frankrijk.

Het programma zal zeer praktisch ingericht zijn en Petra en Herman ondersteunen de deelnemers op het gebied van techniek en het vinden van inspiratie.  Dit op ieders eigen niveau en vaardigheid.
De week wordt beëindigd met een presentatie van ons prachtige eindwerk aan de andere groepen op Préau.

De prijs van de workshop bedraagt € 275,- (exclusief het verblijf op Préau). 

Let op: mocht de workshop vanwege corona niet door kunnen gaan, dan wordt het inschrijfgeld terugbetaald. Ook l'Huis Préau heeft een soepele regeling (zie hun homepage).

Meer informatie kun je vinden op https://www.preau.nl/verbeelding-fotografie.

--- disclaimer ---
Voor activiteiten die niet onder patronage van de Fotobond georganiseerd worden, kan de Fotobond geen verantwoording nemen.
Het is belangrijk om altijd de voorwaarden van een externe wedstrijd, oproep of activiteit goed te lezen, en je af te vragen of de uitdaging die je wordt geboden goed bij jouw ambities past. Wees je altijd bewust van de mogelijke auteursrechtenclaims van organisatoren.
Bovenal geldt natuurlijk: zorg dat je plezier aan je fotografie beleeft.

Fotoweek_Frankrijk_Preau_2021.jpg