1. Homepage
  2. Over Fotobond
  3. Activiteitenagenda

Comedy Wildlife Photography Awards, TILBURG


[Foto:  Roie Galitz]

Comedy Wildlife Photography Awards

Dansende beren en komodovaranen, een balende ijsvogel en een panikerende eekhoorn. Je moet er minstens om glimlachen. En dat is precies de kracht van de foto’s: humor wordt ingezet om aandacht te vragen voor natuurbehoud wereldwijd.

De prijswinnende foto’s van Comedy Wildlife Photography Awards, prijzen voor de meest komische dierenfoto’s van het jaar, komen naar Tilburg! Vanaf 21 december zijn de onweerstaanbare plaatjes te zien in de Potviszaal van het museum. Een tip voor de kerstvakantie, voor wie vrolijk het nieuwe jaar in wil. Bijzonder ook, want de foto’s zijn in tentoonstellingsvorm maar op een paar plekken in de wereld te zien. Een mooie gelegenheid om te laten zien hoe leuk de natuur kan zijn. Het museum greep de kans om de tentoonstelling naar Nederland te halen dan ook direct aan. 

Met de fotowedstrijd steunt Comedy Wildlife Awards de organisatie Born Free, die zich inzet voor dierenbescherming en –welzijn. Met de wedstrijd vragen ze aandacht voor wilde dieren en het behoud van hun leefomgeving. En met de verkoop van de foto’s wordt geld ingezameld voor de Born Free Foundation.

Openingstijden:
dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur.
voor openingstijden tijdens de kerstvakantie zie www.natuurmuseumbrabant.nl.