1. Homepage
  2. Over Fotobond
  3. Activiteitenagenda

Fotosalon Zeeland 2018, HEINKENSZAND


[Foto: Ineke Otto]

Fotosalon Zeeland 2018

Commissaris van de Koning Han Polman opent op 8 december de grootste foto-expositie van Zeeland, Fotosalon Zeeland 2018. Dit jaar viert FotoGroep Goes haar 40-jarig jubileum. Om dit bijzondere moment te vieren organiseert de fotogroep een bijzondere expositie voor Zeeuwse amateur fotografen met simultaan een fotowedstrijd voor Zeeuwse scholieren.

Zeeuwse Fotosalon
In totaal bestaat de expositie uit meer dan 120 foto’s van acht Zeeuwse fotogroepen. Parallel aan deze expositie wordt er een enthousiasmerende fotowedstrijd met hetzelfde thema georganiseerd voor middelbare scholieren uit Goes. Ostrea Lyceum, Het Goese Lyceum Bergweg en Het Goese Lyceum Oranjeweg nemen deel. De beste twintig  foto’s maken deel uit van de expositie.

Opening expositie
Op zaterdag 8 december om 11:00 vindt de officiële openingshandeling plaats door Commissaris van de Koning Han Polman. Aansluitend worden de prijzen van de fotowedstrijd uitgereikt met daaropvolgend de uitreiking van de scholierenwedstrijd.
Na de officiële opening kunnen de aanwezigen genieten van de expositie en diverse workshops volgen.

FotoGroep Goes
FotoGroep Goes is een vereniging voor amateurfotografen in Goes en omgeving. De vereniging telt ongeveer 40 leden en is aangesloten bij de overkoepelende Nederlandse Fotobond. Het doel van de vereniging is het beoefenen en bevorderen van vrijetijdsfotografie, zowel individueel als in clubverband.

Openingstijden:
dinsdag   9:30 - 17:30 uur
woensdag 9:30 - 17:30 uur
donderdag  9:30 - 17:30 uur
vrijdag   9:30 - 17:30 uur
zaterdag   9:30 - 16:30 uur
maandag gesloten