Bianca Pauline in Rietveldpaviljoen, AMERSFOORT


Bianca Pauline in Rietveldpaviljoen, Amersfoort

In het Rietveld Paviljoen, centrum voor fotografie en beeldcultuur, exposeert Photographic Artist Bianca Pauline tijdens de expositie “Ne Me Quitte Pas”.

De fotokunst van Bianca Pauline komt rechtstreeks uit haar hart, het zijn haar eigen verhalen en levenservaringen, waargebeurd maar ook fantasie. Het bijzondere aan de fotografiekunst van Bianca Pauline is dat zij zowel de creatieve geest, het kunstobject als ook de fotograaf is.

De verhalen en emoties brengt zij tot leven via haar handgemaakte maskers en kostuums, die zij maakt van afgedankte recycling materialen. Het is een weerspiegeling van haar wereld vol liefde, humor, verlangens, verdriet, pijn en de dood en de dingen die we in ons dagelijks leven meemaken.

Bianca Pauline gebruikt zichzelf als model, soms zelfs meerdere keren in een foto, in combinatie met  unieke eigen gemaakte maskers, accessoires en kleding. En dit alles van afgedankte recycling materialen. En zo ontwikkelde zich de passie voor kunstzinnige fotografie met uniek werk als resultaat. Soms humor met een knipoog, dan weer bizar maar te allen tijde intrigerend en inspirerend. Het werk van Bianca Pauline is ook te zien op Youtube “Bianca Pauline Video Art” en op haar website biancapauline.nl.

Openingstijden:
Donderdag t/m zondag, van 12.00 tot 17.00 uur