1. Homepage
  2. Voor Leden
  3. Activiteitenagenda

BredaPhoto: digitale webinars en masterclasses voor amateurfotografen


Natuurlijk ken je BredaPhoto! Zeven weken lang staat de binnenstad van Breda ook dit jaar weer in het teken van fotografie. Naast tentoonstellingen op buiten- en binnenlocaties is er dit jaar ook een online programma dat onder andere bestaat uit een programma verzorgd door Forum Beeldtaal. 

GRATIS ONLINE WEBINARS VOOR FOTOGRAFEN

Op 12 september nemen we je live mee naar het festival. Je krijgt een exclusief kijkje achter de schermen. We gaan in op het thema van BredaPhoto, wat je kunt leren van hun talent programma en de samenwerking met China. We bespreken enkele highlights vanuit het thema verhalende fotografie. Na dit webinar heb je het gevoel dat je in Breda geweest bent en bruis je van inspiratie! 

Tijdens het webinar van 3 oktober gaan we drie fotografen interviewen die jou meenemen in hun manier van werken. Laat je inspireren. Tijdens dit live webinar kun je jouw vragen stellen, rechtstreeks aan de makers. Alsof je zelf met hen in gesprek bent! De webinars zijn telkens van 14 tot 16 uur.

MASTERCLASSES VOOR FOTOGRAFEN

Naast de live webinars geven we online masterclasses over onder andere documentaire fotografie en autonome fotografie. Wil je meer weten of meedoen? Kijk dan op www.forumbeeldtaal.nl/BredaPhoto