1. Homepage
  2. Voor Leden
  3. Activiteitenagenda

Digitale expositie FOMO, OISTERWIJK


FOMO's Foto Expositie 2021: anders dan anders

Van 16 tot en met 31 januari kunt u langer dan u gewend bent de jaarlijkse expositie van Fomo, Fotogroep Oisterwijk, Moergestel en Omstreken, bezoeken. Deze keer hoeft u niet de deur uit, u kunt op elk gewenst moment van de dag inchecken op onze digitale expositie. En als u het in een keer niet kunt bekijken dan kunt u zonder moeite nog een keer terugkomen.

Dit jaar tonen 22 leden foto’s van uiteenlopende onderwerpen: landschappen, details, macro, portretten, maar ook experimenten in beeldbewerking en sfeerbeelden. Naast deze foto’s kunt u ook de foto’s bekijken die afgelopen jaar in de (veelal digitale) prijzen vielen. Voor ieder-wat-wils dus.

Wij stellen het op prijs als u als bezoekers uw top-drie foto's doorgeeft en via een berichtje in ons gastenboek horen we graag wat u van de expositie vindt! Uit de mensen die op de publiekswinnaar hebben gestemd (en hun email achterlaten) verloten we de winnende foto (20x30 in passe-partout van 40x50 cm). Meedoen kan u dus een mooie foto opleveren.
U kunt ook andere pagina’s van onze website bezoeken, bijvoorbeeld de pagina foto’s voor leden en websites van leden. U kunt daar bekijken wat leden nog meer hebben gemaakt.

Wij heten u van harte welkom op onze expositie ook al kunnen we u de hand nu niet schudden.
Dus bezoek vanaf 16 januari FOMO Expositie Website https://www.fomo.nl/expositie-2021/

Flyer FOMO digitale expositie.jpg