1. Homepage
  2. Voor Leden
  3. Activiteitenagenda

Eindexamenwerk Fotovakschool Eindhoven


[Foto: Lieke van Grinsven van Aarle]

Digitale expositie Lieke van Grinsven - van Aarle e.a.

Fotobondlid Lieke van Grinsven-van Aarle studeert met zeven anderen af in de richting Photographic Design van de Fotovakschool in Eindhoven. Normaal gesproken wordt deze studie afgesloten met een fysieke expositie. Dit is onder de huidige omstandigheden helaas niet mogelijk. Op donderdag 25 juni wordt daarom het werk om 20.00 uur online onthuld via www.meetexpo.nl

Op deze website kan iedereen nu al via de verschillende blogs en vlogs de voortgang te volgen. Het geeft inzichten in het proces maar ook hoe Covid-19 ons dwingt tot het maken van andere keuzes en manieren van studeren en fotograferen.
De studie Photographic Design draait om het vinden van je eigen fotografische handschrift. Je combineert vakmanschap met creativiteit en inspiratie waardoor je je ontwikkelt tot een autonoom denkend en werkend fotograaf. De examenseries zijn dan ook persoonlijk en heel verschillend van aard.

Op woensdag 24 juni is het officiële examen. Een dag later gevolgd door de online officiële opening op donderdag 25 juni, 20.00 uur via www.meetexpo.nl.

De volgende fotografen studeren af:

-  Birgit van Beek

-  Brigitte Jansen

-  Diana Putters 

-  Frédèrique Niewöhner

-  Karin Veenendaal
- Lieke van Grinsven-van Aarle
-  Raquelle van Gemert  

-  Sandra Kuijpers