1. Homepage
  2. Voor Leden
  3. Activiteitenagenda

Expositie Afdelingswedstrijd Afdeling Twente, HAAKSBERGEN


[Foto: Diny Dinter-Vaanhold]

Expositie Afdelingswedstrijd Afdeling Twente, Haaksbergen

Al gedurende een groot aantal jaren organiseert de Afdeling Twente van de Fotobond een fotowedstrijd voor haar leden.
De wedstrijd staat open voor alle leden van de bij de Afdeling aangesloten fotoclubs en individuele leden van de Fotobond. Van de beste ingezonden foto’s wordt elk jaar een tentoonstelling gehouden.

Sinds 2017 wordt deze tentoonstelling gehouden in Kunstzaal Haaksbergen, onderdeel van het Kulturhus.
Gezien het niveau van de ingezonden foto’s belooft het dit jaar weer een mooie en interessante expositie te worden. Het onderwerp van de wedstrijd is vrij, zodat er verschillende disciplines vertegenwoordigd zijn: van portretten tot landschaps- en natuurfotografie en stillevens.

Drie juryleden maken uit welke fotograaf de beste foto heeft ingezonden en dus met de eer gaat strijken. Daarnaast wordt er gestreden wie zich dit jaar de beste fotoclub van Twente mag noemen. De juryleden waren dit jaar Bart ten Bruggencate (kunstenaar), Peter van Tuijl en Willy Bomert, beiden fotograaf.

De Afdeling Twente organiseerde dit jaar ook weer de fotowedstrijd “Twente Online”, een wedstrijd waarbij elk lid van de Twentse fotoclubs twee foto’s digitaal mocht insturen. Onderwerp dit jaar was Humor. De beste foto’s van deze wedstrijd worden ook tentoongesteld.

Openingstijden:
maandag  10:00 – 20:00 uur,
dinsdag t/m vrijdag  10:00 – 17:00 uur
zaterdag 10:00 – 12:00 uur en
tijdens pauzes van voorstellingen.
Gesloten op 25 en 26 december en 1 januari.
Op 24 en 31 december sluiting om 16:00 uur.