1. Homepage
  2. Voor Leden
  3. Activiteitenagenda

Expositie AFV Goed Licht, COEVORDEN


[foto: Herma Lambers]

'Zwart Wit: Tegenstellingen, harmonie en eenvoud, gevangen in een foto'

A.F.V. Goed Licht exposeert tot 10 mei in galerie Kunst op Vijf in Coevorden.

Foto's belicht met fotocamera's 
Ben van den Berg bouwt (oude) foto- en filmcamera's om tot sfeerlamp of spot. Op deze manier ontstaan er ludieke kunstwerkjes. Met deze objecten worden de foto's van Goed Licht uitgelicht. De expositie vormt op deze manier een echte eenheid. Van den Berg werkt als vrijwilliger voor mensen met een niet aangeboren hersenafwijking. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan de kas van de dagbesteding.

AFV Goed Licht
Goed Licht is een vereniging voor amateurfotografen in de omgeving van Coevorden, die al ruim 60 jaar bestaat. De club komt bijeen van september t/m mei op een dinsdagavond, eens in de veertien dagen. Deze avond wordt gehouden in een ruimte van het stadsbelevingscentrum, het Arsenaal Coevorden. Naast deze besprekingen zijn er ook praktijkavonden over bijv. portret- en modelfotografie, technische zaken over de camera, beeldbewerking en er worden regelmatig clubtochten georganiseerd.
Er worden door de vereniging regelmatig tentoonstellingen georganiseerd om de beste resultaten te tonen aan de inwoners van Coevorden en omstreken. Goed Licht wil mensen stimuleren en enthousiasmeren om ook te gaan fotograferen en lid te worden van een fotoclub of –vereniging. Galerie Kunst op Vijf werkt hier van harte aan mee. > www.kunstopvijf.nl 

Openingstijden: woensdag t/m zaterdag van 13.00-17.00 uur