1. Homepage
  2. Voor Leden
  3. Activiteitenagenda

Expositie FC De Hoeksche Waard, OUD-BEIJERLAND


[Foto:  Arthur Dalmulder]

Laatste foto-expositie in clubgebouw "De Boezem", Oud-Beijerland

Dit jaar organiseren we dan toch echt de laatste foto-expositie van fotoclub “De Hoeksche Waard” in het verenigingsgebouw “De Boezem”. Het is onze laatste foto-expositie in deze opzet. In het nieuwe gebouw gaan we zeker ook exposeren, maar dat zal kleinschaliger worden.

We hebben jarenlang met plezier onze clubbijeenkomsten gehouden in “De Boezem”. Het is een echt verenigingsgebouw voor kleine clubs. Omdat het onze laatste expositie is in dit gebouw staat deze in het teken van fotowerk van onze clubactiviteiten over de afgelopen 5 jaar. De expositie bevat meer dan 100 foto's, waaronder seriematig- en audiovisueel fotowerk.

We nodigen iedereen die belangstelling heeft voor fotografie uit deze jaarlijkse expositie te komen bezoeken. Uiteraard is de toegang gratis. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan er met onze gastheren/vrouwen over fotografie en de getoonde foto’s worden gesproken.

Omdat we dit jaar verhuizen naar het MFA is er voor belangstellenden de mogelijkheid om een bod uit te brengen op de expositiepanelen en op oude foto- en filmtoestellen.

Openingstijden:
Zaterdag 22 en zondag 23 februari van 12.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 29 februari en zondag 1 maart van 12.00 tot 18.00 uur.