1. Homepage
  2. Voor Leden
  3. Activiteitenagenda

Expositie Fotokring Heemskerk: IJmond in pixels


[foto: Francis Gazenbeek]

Jubileumexpositie Fotokring Heemskerk: IJmond in Pixels

Ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum van de Fotokring Heemskerk exposeren de leden hun fotowerk vanaf 15 april tot en met 4 mei 2019 in de hal van het Gemeentehuis te Heemskerk.         

De fotokring is een laagdrempelige vereniging waarbij alle disciplines aanwezig zijn. Het zeer gevarieerde werk heeft als thema “IJmond in Pixels” en laat de IJmond zien door de ogen van de fotografen.

Architectuur, sport-, natuur-, straat-, industrie-, en macrofotografie worden belicht. Dit geeft een verrassend beeld van de omgeving.

Er is bewust gekozen voor het thema “IJmond in Pixels”, om de bezoekers van het Gemeentehuis en  de expositie te laten zien hoe bijzonder onze omgeving is.

Door de veelzijdigheid van de fotografen kan je zien, dat veel leden een eigen handschrift in de fotografie hebben ontwikkeld.

Deze sfeervolle en kwalitatief bijzondere tentoonstelling is zeker uw bezoek waard. Het fotowerk is niet eerder te zien geweest.Graag tot ziens op een van de dagen tijdens de openingstijden van het Gemeentehuis.

De toegang is gratis.