1. Homepage
  2. Voor Leden
  3. Activiteitenagenda

Fotocollectief Delta F exposeert op fotofestival-Off, NAARDEN


[Foto: Marco Bastmeijer]

Fotocollectief Delta F exposeert op fotofestival-Off te Naarden

Dutch Masters durven zij zichzelf absoluut niet te noemen, maar Misfits zijn ze zeker. Al meer dan 30 jaar goede vrienden, al meer dan 30 jaar elkaar iedere 6 weken verplichten nieuw fotowerk te hebben, meer dan 30 jaar elkaar ronduit de waarheid vertellen om zo de ander te stimuleren het nog beter te doen. Ook al meer dan 30 jaar op deze plek in Naarden hangen tijdens het fotofestival Naarden.
Maar is niet iedere fotograaf eigenlijk een misfit, een buitenbeentje? Zich verschuilen achter een camera, liever de voyeur dan de deelnemer zijn? Er wel zijn, maar liever niet aanwezig willen zijn? Gedreven door een onuitputtelijke nieuwsgierigheid om vast te leggen.

We printen of publiceren soms nog, maar dat is toch ook vaak veel werk en gedoe. Het liefst zijn wij op locatie en spelen wij voor Dutch Master, in de hoop dat de mooiste foto nog moet komen...
Deze tentoonstelling dragen wij uiteraard weer op aan onze twee jaar geleden overleden vriend Frank Detrixhe, die  we nog bijna dagelijks missen.

Delta F bestaat uit Marco Bastmeijer, Ben Ros, John Seegers en Willem Wernsen.

De expositie voortdurend te bezichtigen, het is een buitenexpositie.
Zie ook: www.festival-off.nl