Fotoreview #1 2021


Foto: Marijke van Loon

Fotoreview # 1 2021

Werk je aan een serie of project en heb je behoefte je voortgang eens met iemand te bespreken? Leg dan je werk voor aan een mentor. Je kunt je weer aanmelden van 28 maart tot 23 mei 2021.

Denk niet dat Fotoreview alleen voor gevorderde fotografen bedoeld is. In tegendeel! Juist als je begint met seriematig werken heb je misschien extra veel aan de tips van de mentor. Je kunt bij je aanmelding aangeven of je tot deze groep behoort en dan kun je op speciale aandacht rekenen.

Na een wat aarzelend begin in de afgelopen 2 jaren lijken de leden van de Fotobond hun weg naar Fotoreview gevonden te hebben. De ronde van het najaar 2020 leverde een stroom van 440 foto's op verdeeld over zo'n 70 series, die waren ingeleverd door 44 individuele deelnemers.

Omdat je met een serie zoveel meer kunt vertellen dan met enkelvoudige foto's werken veel fotografen seriematig. Anderen zijn bezig met het opbouwen van hun portfolio of werken aan projecten die uit meerdere foto’s bestaan. Het is daarbij bijzonder nuttig dat een mentor eens naar je werk kijkt, om te checken of je boodschap overkomt.

Voor meer informatie een aanmelding, klik hier.