Fotowedstrijd: Op zoek naar het andere Thorn


Fotowedstrijd: Op zoek naar het andere Thorn

Iedereen kent Thorn als het muzikale Witte Stadje aan de Maas. Toeristen die Thorn bezoeken gaan veelal naar huis met foto’s van de witte huizen en natuurlijk de schitterende abdijkerk. De blik op de abdijkerk vanuit de Kloosterberg is door de eeuwen heen door vele kunstenaars en later door duizenden fotografen vereeuwigd.

De Stichting Thorn Metronoom is er echter van overtuigd dat er in Thorn veel meer mooie, opvallende of bijzondere foto’s te maken zijn. Foto’s van het ándere Thorn. Foto’s die een nieuwe of verfrissende blik werpen op het stadje aan de Maas. Foto’s die verrassen, ontroeren, verbazen of gewoon simpelweg je ogen strelen. Het zijn die foto’s waar de stichting naar op zoek is. Daarom start op 23 mei 2021 een fotowedstrijd rond het thema ‘het andere Thorn’.
> lees meer.

--- disclaimer ---
Voor activiteiten die niet onder patronage van de Fotobond georganiseerd worden, kan de Fotobond geen verantwoording nemen.
Het is belangrijk om altijd de voorwaarden van een externe wedstrijd of oproep goed te lezen, en je af te vragen of de uitdaging die je wordt geboden goed bij jouw ambities past. Wees je altijd bewust van de auteursrechtenclaims van organisatoren. Bovenal geldt natuurlijk: zorg dat je plezier aan je fotografie beleeft.