Gezamenlijke Expositie van Steenbergse Fotoclubs


[Foto: links Carina Hautz; foto rechts: Coen Ossenblok]

Bijzondere gezamenlijke foto-expositie van Fotoclub Steenbergen en Fotoclub Brabantse Wal

Twee jaar kon de expositie van fotoclub Steenbergen rond Pasen niet doorgaan wegens de beperkende maatregelen rond corona. Dit jaar hebben Fotoclub Steenbergen en Fotoclub de Brabantse Wal samen een bijzondere expositie georganiseerd, om iedereen te laten weten, dat ze nog bestaan en actief zijn. Deze expositie is op een bijzondere plaats; In het gemeentehuis van Steenbergen.

Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober exposeren beide clubs broederlijk naast elkaar. De tijden zijn nog niet precies bekend maar worden zo snel mogelijk vermeld op de websites: fotoclubsteenbergen.nl of fotoclubbrabantsewal.nl.

Ongeveer honderd foto's van circa 30 leden worden getoond. Deze keer zijn er geen AV series en geen kinderjury. Ook kan er deze keer niet gestemd worden en worden er geen prijzen uitgedeeld, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de kwaliteit van de foto's.
Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis en tijdens de openingstijden kunt u vrij in- en uitlopen. De expositieruimte is groot genoeg.

Kijk voor meer details op de websites van de twee fotoclubs: www.fotoclubsteenbergen.nl of www.fotoclubbrabantsewal.nl..