Het beste van Alphoto, ALPHEN AAN DEN RIJN


[Foto: Frederiek van der Linden]

Het beste van Alphoto, Alphen aan den Rijn

Fotoclub Alphoto exposeert tot 12 juli in de foyer van Parkvilla in Alphen. Van de  ruim 50 leden die Alphoto telt doen er 38 mee aan de expositie. De foto's die worden getoond hadden de leden ingestuurd voor de jaarlijkse onderlinge wedstrijd. Vandaar de titel waaronder wordt geëxposeerd: Het Beste van Alphoto.

De winnende foto van Frederiek van der Linden, een close-up van een witte orchidee,  is extra uitvergroot, evenals de foto's van Erik Brouwer (man die langs toilethuisjes loopt) en Richard Staveleu (race-auto) die respectievelijk de tweede en derde prijs wonnen zijn groter afgedrukt.
De expositie laat diverse stijlen binnen de fotografie zien. Zo hangen er portretten, maar ook landschappen, abstracte foto's, dierenfoto's, straatfoto's, reisfoto's en macro's.

Alphoto is erg trots op deze fraaie expositie, die laat zien waar de leden in uitblinken. De expositie past in het streven van Alphoto om de inwoners van Alphen en omgeving enthousiast te maken voor fotografie als kunstvorm.

Bezoeken
De expositie is te bezoeken op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.
Zodra het Filmhuis weer mag draaien is Parkvilla ook op alle avonden (behalve zondag) van 19:00 tot 23:00 uur en op zondag van 13:30 tot 15:00 uur geopend.

Alphoto 2e plaats Erik Brouwer.jpg


Foto: Erik Brouwer, tweede prijs