1. Homepage
  2. Voor Leden
  3. Activiteitenagenda

Jaarlijke expositie Fotogroep Breda 2020, BREDA


[Foto Willi Reisdorf]

Jaarlijke expositie Fotogroep Breda 2020

Fotogroep Breda is een groep enthousiaste amateurfotografen die jaarlijks een expositie houdt in de Nieuwe Veste De expositie is op de muziekafdeling van Nieuwe Veste. De expositie bestaat geheel uit vrij werk. De leden hebben ieder hun eigen stijl van fotograferen: u kunt dus genieten van een zeer gevarieerde expositie! 

De Fotogroep bestaat nu 67 jaar. Gedurende al die jaren is het doel van de leden om de kwaliteit van hun fotografie te verbeteren door elkaar te inspireren bij de gezamenlijke fotobesprekingen en gezamenlijk activiteiten te ondernemen.
De leden komen elke twee weken bij elkaar in Gemeenschapshuis Vianden. Er worden foto’s besproken en presentaties verzorgd door leden en/of gasten. Af en toe trekken de leden er op uit om samen te fotograferen of een bezoek te brengen aan een interessante expositie. In bondsverband wordt deelgenomen aan fotowedstrijden. Daarnaast wordt jaarlijks meegedaan aan Benevisie, een wedstrijd tussen de fotoclubs uit West-Brabant en provincie Antwerpen.

De opening van de expositie is op 7 maart om 16.00 uur. 
De Nieuwe Veste is dagelijks geopend.