1. Homepage
  2. Voor Leden
  3. Activiteitenagenda

Jaarlijkse exposie Foto-Amateurs Rijen, RIJEN


[Foto: Wiel Bongaerts]

Expositie en speciale AV-vertoning FA-Rijen

Eerste en tweede Pinksterdag, 9 en 10 juni 2019, houdt FA-Rijen haar jaarlijkse expositie. Behalve veel foto’s en AV-werk van leden zijn op de expositie dit jaar ook top-series te zien van AV-makers uit diverse landen.

De expositie
Op de expositie tonen bijna alle 25 leden hun recente fotowerk. Iedereen presenteert zijn werk op een zelf gekozen, soms zeer verrassende, wijze. In de gang van de Boodschap en de expositieruimte hangt bovendien een selectie van aansprekende foto’s die afgelopen jaar gemaakt zijn in het kader van clubopdrachten.

Enkele leden presenteren ook hun nieuwste audiovisuele (AV) productie. De onderwerpen van deze producties zijn heel divers.

Speciale AV-presentatie
Challenge 321 (www.challenge321.org) is een nieuwe, internationale AV-wedstrijd, waarbij de ingezonden serie maximaal 3 minuten en 21 seconden lang mag zijn. Op zaterdagmorgen voor de expositie wordt een aantal van de ingezonden series getoond van makers uit verschillende landen. De geselecteerde series zullen worden vertoond op zondag 9 juni om 10.00 uur in De Boodschap. Omdat het aantal zitplaatsen beperkt is, is toegang hierbij alleen mogelijk na voorregistratie via de website www.farijen.nl.

Op zondag is er rond 14.00 uur een feestelijke opening ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan.

Openingstijden:
zondag 9 juni van 12.00 tot 17.00 uur
maandag 10 juni van 11.00 tot 17.00 uur.
Toegang gratis.

Kijk voor adere informatie over FA-Rijen: www.farijen.nl.