1. Homepage
  2. Voor Leden
  3. Activiteitenagenda

Landelijke expositie Fotobond, DELFT


[foto: Nico Beckers]

1e Landelijke expositie Fotobond

Voor het eerst in het bijna 100-jarig bestaan van de Fotobond organiseren wij een grote landelijke expositie, waarin de foto's van de drie grote nationale wedstrijden worden tentoongesteld: Foto Nationaal 2019 *, Foto Individueel 2018 en 2019 en de Bondsfotowedstrijd 2019. Totaal zullen er ongeveer 120 foto's worden getoond.
* De foto's van Foto Nationaal 2019 zijn vanaf 28 september eerst ca. 2 weken te zien in Amersfoort. > klik hier.

Opening 26 oktober
Op zaterdag 26 oktober wordt in het Huis der Gemeente te Delft deze bijzondere expositie om 11.00 uur geopend door de wethouder van de gemeente Delft en Oege Lam, namens de Fotobond. Daarna zijn de foto's zeker nog 2 weken te bewonderen tijdens kantooruren.
Op zaterdag 2 november is er een extra openstelling.

Openingstijden
Deze expositie is alleen op werkdagen te bekijken:
ma - do van 08.30 - 17.00 uur
vr van 08.30 tot 20.00 uur
Alleen de opening is op een zaterdag, 26 oktober. Er is een extra opening op zaterdag 2 november.

Fotoroute
Om u tevens een extra mooi beeld te willen geven van de stad Delft, hebben wij een fotoroute voor de geïnteresseerde bezoeker uitgezet, in samenwerking met de plaatselijke club FC59. U krijgt bij u bezoek de route uitgereikt die u, op loopafstand, langs de meest mooie en fotogenieke plekjes voert.

Bereikbaarheid
Wij adviseren u vooral met de trein te komen, aangezien het Huis der Gemeente zich bevindt in het station Delft Centraal! 

Met de auto: Bij het stadskantoor zijn geen parkeerplaatsen. Als u met de auto komt, kunt u deze parkeren in de: Phoenixgarage, Zuidpoortgarage of de Prinsenhofgarage.

De publiekshal, waar de expositie staat opgesteld, van de gemeente bereikt u via de ingang aan de Coenderstraat of via de stationshal.