Online Expositie FixedFocus 2021, BERGEN OP ZOOM


Online Expositie FixedFocus 2021

Fotoclub FixedFocus is een actieve fotoclub uit Bergen op Zoom. Normaliter exposeert de club jaarlijks. Aangezien een fysieke expositie momenteel niet mogelijk is om redenen waar we helaas allemaal mee te maken hebben, heeft fotoclub FixedFocus besloten om dit jaar digitaal te exposeren.

Uitzonderlijk. Zo zouden we het willen noemen. Een tijd waarin het houden van een expositie, zoals we gewend zijn, helaas niet mogelijk is. Een zaal waarin borden zijn opgesteld met daarop de foto’s die de fotografen van FixedFocus voor de expositie hebben gemaakt en uitgekozen om te laten zien aan u. Aan de muur of op tafels tentoongesteld hun persoonlijke visie op een aangegeven thema. De bezoekers die, vaak in groepjes, de foto’s bekijken, bespreken en beoordelen en een praatje maken met de fotografen.

Een expositie in deze vorm is momenteel helaas niet mogelijk, maar FixedFocus toont zich als fotoclub graag aan u en daarom houden we vanaf 1 februari t/m half maart een Online Expositie. Want ook al zijn de mogelijkheden momenteel beperkt, als club blijven we natuurlijk actief.

De tentoongestelde foto's zijn deze keer niet gebonden aan een onderwerp, elke fotograaf is vrij geweest in het bepalen van zijn/haar onderwerp. Wij wensen u veel kijkplezier op onze digitale Expositie en zijn ook benieuwd naar uw bevindingen. Onderaan de pagina http://www.fixedfocus.nl/expo-2021 vindt u een stemformulier waarmee u een stem kunt uitbrengen op uw favoriete foto(’s). Iedereen mag stemmen, maar let op stemmen kan slechts t/m 28 februari 2021!

Onder de mensen die het stemformulier invullen, verloten we als club een prachtige Dibond print (afmeting 60x40 cm) van een expositiefoto naar keuze.