1. Homepage
  2. Voor Leden
  3. Activiteitenagenda

Salon Foto Nationaal 2019, AMERSFOORT


[Foto: Theo Mastenbroek]

Salon Foto Nationaal 2019

Graag nodigen wij alle leden van de Fotobond uit om de opening bij te wonen van Salon Foto Nationaal, op zaterdagmiddag 28 september om 13.00 uur in het Icoon, Leeghwater 3 in Amersfoort.

De bijeenkomst start met de bespreking van de geselecteerde series door de juryleden, onder leiding van bestuurslid Tom Meerman. Voor u is het  zeer interessant om naar deze bespreking te komen omdat wel de namen van de geselecteerde fotografen bekend zijn maar nog niet welke serie is ingezonden.

Ook maakt de jury die middag haar favoriete inzending bekend en bekroont deze met de nieuwe ‘Jury Award’.

In de Theaterzaal van het Icoon is op 28 september ook een presentatie te zien van de AudioVisuele groep van de Fotobond.

De expositieruimte is open op de momenten dat overdag de bibliotheek open is en ‘s avonds afhankelijk of er een voorstelling wordt gehouden.

Vervoer
Het gebouw Icoon is te lopen binnen 5 minuten vanaf het NS-station Amerfoort-Vathorst. Komt u met de auto? Vermoedelijk is er ruimte op het parkeerterrein van de ALDI, daarna 2 minuten lopen.

De expositie blijft ca. 2 weken te zien in Amersfoort. Daarna  gaan deze foto's naar de Fotobond-expositie in Delft (opening 26 oktober 2019). Hier zullen ca. 120 foto’s te zien zijn van Foto Individueel 2018 en 2019, Bondsfotowedstrijd 2019 en Foto Nationaal 2019.