1. Homepage
  2. Voor Leden
  3. Activiteitenagenda

Tweejaarlijkse expositie van Het Fotopaleis, TERHEIJDEN (NB)


Beeldenstorm

Het Fotopaleis viert haar 10-jarig bestaan met een foto-expositie in Het Witte Kerkje in Terheijden (NB). We zijn een groep van zestien enthousiaste vrijetijds- en beroepsfotografen. We komen elke twee weken op maandagavond samen in De Teruggave in Breda om elkaars foto’s te bespreken.

Het Fotopaleis hecht grote waarde aan fotografie waarbij de maker iets te vertellen heeft. Ieder lid gaat het avontuur met zichzelf aan. De besprekingen dienen als klankbord met als doel het realiseren van een foto(serie) met diepgang of verhaal.

Beeldenstorm is de foto-expositie van ons aller eigen beeldentaal. Ieder lid van de hofhouding krijgt de vrijheid om een onderzoek te doen en zijn of haar eigen weg te zoeken, te vinden en te tonen.

Hiermee hopen we een storm aan nieuwe beelden te creëren, waarmee we elkaar kunnen verrassen en inspireren. Deze titel laat ruimte voor eigen interpretatie en creativiteit. Laat u verrassen door het werk van onze leden en hun kijk op fotografie.

De deelnemende fotografen zijn: Carla Bertelsmann, Mia Brandenburgh-Schouten, Hans van Gils, Onno van Gils, Pascal de Groot, Reginald Kluijtmans, Marcel Post, Piet Raats, Corine Roks, Rene Siemons, Fred Sonnega, Mary Vincenten, Robbert Stroy en Arjan Zoomers.

Openingstijden:
beide dagen 10.00 - 17.00 uur.