1. Homepage
  2. Voor Leden
Ik-wij hebben wat voor jou.jpg
divider.jpg

Landelijke Groep Documentaire Fotografie

Met dit jubileum krijgt de groep ook een nieuwe naam namelijk de Landelijke Groep Documentaire Fotografie. Deze nieuwe naam doet meer recht aan onze fotografie.

In het boek komt de veelzijdigheid van de documentaire fotografie goed tot uitdrukking én wordt bovendien de diversiteit in benadering door onze leden op een mooie manier zichtbaar. De werktitel voor het boek is vooralsnog What’s in a name.

Het boek wordt uitgevoerd op A4 formaat, hardcover, full-colour met minimaal 230 pagina’s met prachtig gevarieerd fotowerk. Het boek wordt gedrukt op het schitterende biotop papier 160 gsm.
Via de link https://issuu.com/petertuijlvan/docs/voorbeeld_boek_documentaire_fotografie kun je door een aantal pagina’s van het boek bladeren om een indruk te krijgen.

Wil je ook in het bezit komen van dit juweeltje bestel het dan vóór 29 september aanstaande door een mail te sturen naar ellenkolff@gmail.com en het bedrag van 36 euro over te maken op NL86 INGB 0005 9034 44 tnv E Kolff, ovv BOEK DOCU, het aantal boeken, je naam en je adres waar het boek (de boeken) naar toe moeten worden gestuurd.

Het bedrag van 36 euro is inclusief verpakking- en verzendkosten.

De boeken worden 30 november verzonden. Zeer geschikt als Sinterklaasverrassing, voor onder de kerstboom of zo maar als een ‘hebbeboek’ voor jezelf of anderen!

Voor eventuele verdere informatie kunt u een mail sturen/contact opnemen met

Carol Olerud, coördinator LG DF docufoto@fotobond.nl

fotovhboek.jpg

De Landelijke Groep Foto Journalistiek bestaat in november 2020 vijfentwintig jaar. Ter gelegenheid van het zilveren jubileum wordt een prachtig boek uitgegeven met recent fotowerk.

divider.jpg