1. Homepage
  2. Voor Leden

Ledenpas voorbeeld

Om uw ledenpas te maken moet u eerst met uw account inloggen op deze website.

Inloggen met uw computer/laptop/tablet
Klik rechtsboven in de menubalk op “Log hier in”, voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op "Inloggen".
Heeft u problemen met inloggen? Klik hier.

Inloggen met uw smartphone
Omdat een smartphone een kleiner scherm heeft, vindt u het menu terug onder een paar liggende streepjes. De afrol/submenu's staan onder het oranje pijltje helemaal rechts. Als u op dit menu klikt, komen de submenu's ook tevoorschijn. Dus als u in het menu "Account" ziet staan, kunt u daar op klikken, maar ook op het oranje pijltje.

Profiel en pasfoto uploaden

Als u bent ingelogd gaat u (weer rechtsboven) naar "Account" en klikt u op "Profiel". U komt nu bij uw gegevens. Hier gaat u ook uw pasfoto uploaden.
Let op: zonder pasfoto kunt u geen ledenpas aanmaken!

Op de 6e regel in Profiel staat “Pasfoto”. Klik op “Bestand kiezen” en klik op de foto in uw computer die u als pasfoto wilt hebben (let op: die foto komt op uw ledenpas te staan, waarmee u zich zult moeten identificeren. Dus het moet wel lijken).
De uploadprocedure wordt afgerond door onderaan te klikken op “Toepassen”.

Ledenpas 2019: op smartphone of in print

Klik in het Menu op "Profiel"en daarna "Pasje" (3e regel). Als u een pasfoto hebt geüpload dan ziet u hier uw pasje (voor- en achterkant). Er boven staat ‘Mijn pasje’ met twee download mogelijkheden:

  1. Download plaatjes
    Wilt u het pasje op uw smartphone zetten? Klik dan op “Download plaatjes”. Er worden twee 'screenshots' gedownload in *.png formaat, met de voor- en achterkant van uw pasje.

  2. Download pdf
    Wilt u een print van uw pasje maken? Klik op “Download pdf” en druk het bestand af in kleur. U krijgt dan een A4 met het pasje, met de voor- en achterkant tegen elkaar aan. Knip het geheel uit en buig het om langs de lijn en u hebt uw pasje op creditkaart-formaat. Lamineren is dan ook nog een goede mogelijkheid voor de perfectionisten onder ons.
NB:  Op de tweede regel van het Menu staat “Inzendingen”. Daar vindt u de foto's die u eerder voor digitale wedstrijden hebt ingestuurd.