Afdeling Elf
Zuid-Holland Noord


bestuur
Peter Willemse,  voorzitter
Annemieke Ebbink, secretaris
Paul Korving, penningmeester


Programma Afdeling Elf 2017

Herhaling van het Afdelingsmentoraat Straatfotografie door Peter Willemse in HuisKinesis in Delft op de woensdagavonden 15 februari, 22 maart, 19 april en 17 mei 2017. Aanvang 20.00 uur. Deze cursus is volgeboekt.

Dinsdag 9 mei 2017 komt mode- en portretfotograaf Brendan de Clercq een optreden verzorgen bij FC’59 in Delft. Deze avond wordt opengesteld als Afdelingavond en is toegankelijk voor alle Fotobondleden van Afdeling Elf.
Locatie: Speeltuin Bomenrijk, Beukenlaan 1, 2612 VC Delft. Aanvang 20.00 uur.
Meer op www.brendandeclercq.com

Maandag 29 mei 2017, Afdelingsavond met Monique Shaw, de Leidse stadsfotograaf in 2015-2016 bij fotoclub Daguerre in Leiderdorp, buurtcentrum Zijlkwartier, Van der Marckstraat 19. Aanvang 20.00 uur.
Deze avond is toegankelijk voor alle Fotobondleden van Afdeling Elf. Monique Shaw is een van de fotografen van de Universiteit in Leiden en als stadsfotograaf zorgde zij 52 weken lang voor een foto in het Leidsch Dagblad. Meer informatie op www.universiteitleiden.nl en www.shawfotografie.nl

Op 20 september, 7 oktober, 1 november en 29 november 2017 een herhaling van het Afdelingsmentoraat Portretfotografie door Gerard Hol in Zevenhuizen. Volgeboekt.


Exposities en lezingen

Heb je een expositie of lezing die je op de website wilt plaatsen? Stuur dan een e-mail met de informatie naar de webredacteur van de Afdeling. Die zorgt ervoor dat de informatie in de agenda terecht komt. Vergeet niet een leuke foto mee te sturen. Affiches plaatsen we in principe niet. Die zijn vaak slecht leesbaar en de informatie is dan vaak moeilijk terug te vinden.


Fotoclubs in de Afdeling

De fotoclubs waarvan het clubnummers beginnen met 11 vallen binnen de Afdeling 11 Zuid-Holland Noord. Kijk in de lijst van de fotoclubs en zoek op ‘Afd-11’.