vraag aan fotoclubs: Expositieborden

vivianne@canteclaer.nlVivianne Molenaar
  • 10 Apr '18

Fomo uit MiddenBrabant is toe aan nieuwe expositie borden. Hiervoor zijn we in een kleine commissie aan het inventariseren hoe deze borden eruit moeten komen te zien, wat dat dan gaat kosten en van welk materiaal ze gemaakt moeten zijn. Dit is een hele proces en we vroegen ons af of we wellicht een beroep mogen/ kunnen doen op de clubs aangesloten bij de bond voor input in deze. Het wiel uitvinden hoeft niet denken we en gebruik maken van de positieve en negatieve ervaringen van anderen zou ons enorm kunnen helpen.

De vragen die we hebben aan clubs die zelf borden hebben aangeschaft:

  1. Zijn er clubs die borden in eigen bezit hebben en die ervaring hebben met de aankoop van nieuwe borden?
  2. Van welk materiaal zijn hun borden vervaardigd en wat zijn de voor- en nadelen van dit materiaal?
  3. Waar zijn de borden aangeschaft, wat waren de kosten (afh van afmetingen), wat hebben ze zelf gedaan en wat hebben ze laten doen?
  4. Hoe is de kosten baten analyse voorafgaand aan aanschaf gedaan?

Graag doen wij ons voordeel met ervaringen van anderen.

Wellicht is het mogelijk om vanuit de Fotobond een email met de inhoud van deze tekst te verspreiden onder alle clubs.In dat geval als contact email adres graag FOTOGROEPFOMO@GMAIL.COM (onze secretaris) hanteren. Dan komt het wel weer bij de commissie terecht.

met vriendelijke groet
Vivianne Molenaar (lid commissie borden Fomo)
tevens voorzitter Fomo

vivianne@canteclaer.nlVivianne Molenaar
  • 10 Apr '18

Reacties graag via FOTOGROEPFOMO@GMAIL.COM

49674Marion Rot
  • 19 Nov '18

This topic has been moved.

43356Wim Hoogveld
  • 4 Mar '22

Fomo heeft inmiddels nieuwe borden!
We hebben bij een bedrijf 10 borden van 244x122 cm en 10 borden van 122x122 laten maken. Dat zijn MDF-platen met een aluminium profiel eromheen. Met aan weerskanten 2 nokken waarmee ze in onze (oude) staanders worden gehangen. De borden zijn door een behanger bekleedt met glasvezelbehang en door onszelf geverfd met een RAL kleur wit. Wij slaan de borden op in cultureel centrum Tiliander in Oisterwijk waar wij ook onze jaarlijkse expo houden. Omdat de borden kwetsbaar zijn lenen wij ze niet uit.

  • Pagina 1 van 1