1. Homepage
Lid worden

Lid worden van de Fotobond, dat doe je zo!

Je wilt je fotografie graag op een hoger plan brengen. Een goede manier is om lid te worden van een club, waarin je met anderen samen aan jouw fotografie-niveau kunt werken. Maar dat kan ook door persoonlijk lid te worden van de Fotobond. Je bent dan geen lid van een club, maar je kunt dan net als clubleden ook deelnemen aan activiteiten op afdelings- of landelijk niveau. Er worden, onder meer wedstrijden, mentoraten, lezingen, besprekingen, exposities en excursies georganiseerd. Bovendien krijg je viermaal per jaar het tijdschrift ‘Fotobond In Beeld’ en kun je profiteren van aantrekkelijke kortingen van onze partners.

Wil je lid worden van een club die aangesloten is bij de Fotobond? Neem dan eerst contact op met de club van je keuze en informeer of er plek is en of je kunt worden toegelaten. Als dat positief is, vul je het formulier hiernaast in, waarbij je de club van je keuze kunt opzoeken via het invulvak. Met het invullen van een paar letters uit de clubnaam, komt de juiste club vanzelf in beeld. Het ingevulde formulier komt uiteindelijk bij de gekozen club terecht, die je als lid inschrijft bij de club.  Je krijgt dan een Fotobondsnummer en een pasje en kunt meedoen met de activiteiten en profiteren van diverse kortingen. Het lidmaatschapsgeld van de Fotobond is inbegrepen bij je clublidmaatschap.

Wil je géén lid van een fotoclub worden, of is de club van jouw keuze  niet aangesloten bij de Fotobond? Vul dan het formulier hiernaast in om Persoonlijk lid te worden. Kies voor “Persoonlijk lid” en voor de groep: “De Fotobond: Persoonlijke leden”. Het ingevulde formulier komt terecht bij de ledenadministratie, die je inschrijving als persoonlijk lid verder in orde maakt.
Persoonlijke leden hebben dezelfde rechten als leden van fotoclubs, maar kunnen niet deelnemen aan speciale clubactiviteiten (bijvoorbeeld de Bondsfotowedstrijd). Ze kunnen wel deelnemen aan individuele wedstrijden (bijvoorbeeld Foto Individueel, Foto Online of Audiovisueel Online). Het persoonlijk lidmaatschap bedraagt € 28,00 per jaar.

Heb je nog vragen over het lidmaatschap, die deze website niet beantwoordt?
Vul dan het formulier nog niet in, maar stuur een e-mail naar: ledenadministratie@fotobond.nl