Lid worden van de Fotobond, dat doe je zo! Nu slechts voor € 10 tot eind 2022.

Wil je lid worden van een fotoclub die is aangesloten bij de Fotobond? 

Als lid van een bij de bond aangesloten fotoclub ben je automatisch ook lid van de Fotobond. Het lidmaatschapsgeld van de Fotobond is dus inbegrepen bij jouw clublidmaatschap.

  1. Neem eerst contact op met de club van jouw keuze en informeer of er plek is en of je kunt worden toegelaten (klik hier voor een overzicht van alle bij de Fotobond aangesloten fotoclubs en de regionale Afdelingen). 
  2. Als dat positief is, vul je het digitale formulier op deze webpagina in.
  3. Kies bij Lidmaatschap voor 'Club lid'.
  4. Vul bij Kies een Groep een paar letter in van de clubnaam. De juiste club komt dan tevoorschijn. Klik op die clubnaam
  5. Vul het formulier verder in en klik op Bevestig.
  6. De secretaris van de fotoclub van jouw keuze krijgt bericht en de ledenadministratie van de Fotobond schrijft jou in als lid (uiteraard met het voorbehoud dat er plek is bij de betreffende fotoclub).

  7. Je ontvangt daarna een Fotobondsnummer, kunt inloggen op het ledengedeelte van de website, meedoen met de activiteiten en profiteren van diverse kortingen.

Wil je Persoonlijk lid worden van de Fotobond?

Je bent dan geen lid van een club, maar je kunt net als clubleden deelnemen aan de activiteiten op afdelings- en landelijk niveau. Persoonlijke leden hebben vrijwel dezelfde rechten als leden van fotoclubs. Zij kunnen alleen niet deelnemen aan specifieke clubactiviteiten zoals de Bondsfotowedstrijd en het clubmentoraat. Het persoonlijk lidmaatschap kost normaal € 28,00 per jaar. Nu als Jubileumaanbieding voor slechts € 10,00 tot eind 2022!

  1. Vul het digitale formulier op deze webpagina in om Persoonlijk lid te worden.
  2. Kies onder Lidmaatschap voor 'Persoonlijk lid' en bij Kies een Groep voor 'De Fotobond: Persoonlijke leden'.
  3. Je ontvangt daarna een Fotobondsnummer, kunt inloggen op het ledengedeelte van de website, meedoen met de activiteiten en profiteren van diverse kortingen.

LET OP: Wil je persoonlijk lid worden terwijl je kort geleden lid was van een fotoclub die bij de Fotobond is/was aangesloten? Je kunt het formulier hiernaast dan niet gebruiken! Stuur a.u.b. een mailtje naar bondsbureau@fotobond.nl.

Heb je nog vragen over het lidmaatschap, die deze website niet beantwoordt? Vul dan het formulier nog niet in, maar stuur een e-mail naar bondsbureau@fotobond.nl.

Lid worden