200x In The Picture!

Bij zijn afscheid als voorzitter van de Fotobond heeft Oege Lam het lumineuze idee opgevat om een wekelijkse nieuwbrief te lanceren, waar elke week foto’s op een bepaald thema kunnen worden ingezonden.

Een curator beoordeelt deze en via een slim systeem worden de foto’s elke week getoond.

Zo zag In The Picture 200 weken geleden het levenslicht, om vervolgens uit te groeien tot een zeer succesvol social medium. Met een gemiddelde score van 70% van leden die In the Picture wekelijks bekijken, kunnen we stellen dat dit een schot in de roos was.

Heel uiteenlopende thema’s hebben de revue gepasseerd en net zoveel curatoren hebben hun bijdrage geleverd. Of dit nu binnen of buiten de Fotobond werd gezocht, Oege is er altijd weer in geslaagd een mooie combinatie te vinden.

Talloze foto’s zijn gepubliceerd, allemaal met de naam van de maker. Samen met Andries van Hooidonk en Anton Verbeek, wordt dit elke week weer door Oege gerealiseerd.

En hoe blij zijn we als we op zaterdagmorgen de mail weer zien binnenkomen. Het is altijd weer een verrassing wat we te zien krijgen.

Namens het bestuur van de Fotobond wil ik de samenstellers van harte feliciteren met deze mijlpaal. Heel veel van onze leden beleven hier veel plezier aan, dat is een ding dat zeker is. Veel dank aan allen!!!!

Cora Sens
Voorzitter Fotobond

in the picture kopie.jpg