Afdeling 10 Amsterdam

Deze afdeling wordt gevormd door fotoclubs in de regio Amsterdam.
Klik hier voor een overzicht van de aangesloten fotoclubs.

Met uw fotoclub lid worden van de Fotobond? U bent van harte welkom!
> klik hier voor meer informatie.

bestuur

Lezingen NAFVA

Fotovereniging NAFVA stelt haar lezingavonden voortaan ook open voor niet-leden, waarbij ze vooral denkt aan club- en individuele leden uit Afdeling 10.

Toegang € 7,50 per keer, ter plekke af te rekenen, reserveren vooraf niet nodig. Er wordt niet breed voor geadverteerd, en alle bondsleden uit de Afdeling zijn welkom. Een prima kans om het werk van aankomende of vooraanstaande professionals te zien, met hun verhaal.

Locatie, Bereikbaarheid en Programma: zie www.nafva.nl.

Oproepen en mededelingen

Er is een extra algemeen bestuurslid benodigd, als uitbreiding van het huidige bestuur. Dit bestaat nu uit een voorzitter/secretaris/penningmeester/algemeen bestuurslid.

Mededelingen

Extra nummers van het bondsmagazine Fotobond in Beeld, b.v. voor wie het niet heeft ontvangen, of er zelf in staat, zijn verkrijgbaar via de secretaris (secretaris.afd10@fotobond.nl) tegen de verzendkosten van € 3,00 (= nul bij overhandiging). Eerste beschikbare nummer = december 2018.

Exposities en lezingen

Heb je een expositie of lezing die je op de website wilt plaatsen? Stuur dan een e-mail met de informatie naar redactie.afd10@fotobond.nl. Die zorgt ervoor dat de informatie in de agenda terecht komt. Vergeet niet een leuke foto mee te sturen. Affiches plaatsen we in principe niet. Die zijn vaak slecht leesbaar en de informatie is dan vaak moeilijk terug te vinden.